Mother And Milk - Animaatio-ohjaaja Ami Lindholm. Animaatioaiheina imetys , perhe, parisuhde, vanhemmuus.

Imetys, nuori perhe, parisuhde – Palkittu Mother and Milk -animaatio nyt Vimeossa

Olemme tehneet viisi kuukautta yhteistyötä Mother and Milkin kanssa. Animaatio -ohjaaja Ami Lindholm on ohjannut 10 minuutin animaation Mother and Milk. Animaatio kuvaa äidiksi kasvamisen ihanuutta ja kauhua – katastrofielokuvan mittaluokassa.
Mistä animaatio kertoo? Vauva on juuri syntynyt mutta maito ei millään nouse. Hikisen säädön jälkeen ensimmäinen maitotippa viimein ilmestyy. Siitä lähtien maitoa suihkuaakin taukoamatta ja entinen elämä hukkuu maitomereen. Kyllä, se on sopivasti absurdiliioiteltu, yliampuva mutta kuitenkin sopivasti KOOK-maisesti lämmin, koskettava, herättävä, samaistuttava ja vaikuttava.

Äidin maito ja imetys – Vaikuttavuutta ja tukea työpajoihin

Animaatio soveltuu kotin, perheille, yrityksille ja työyhteisöille, koulutuksiin ja työpajoihin. Erityisesti nuoret perheet ja äidit ovat saaneet animaatiosta vertaistukea nuoren perheen arkeen, vanhemmuuteen, imetykseen. Mother and milk -animaatio tuo hauskuutta arjen kommelluksista ja ajatuksia arjen haasteista. Animaation aihe vanhemmuus, imetys, nuori perhe, parisuhde tukee monia työpajoja, joita järjestetään nuorille perheille tai työyhteisöille. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat käyttäneet animaatiota tapahtumissa ja koulutuksissa. Animaatio soveltuu myös monikulttuurisiin työpajoihin, sillä se on kaikilla kielillä ymmärrettävä animaatio.

Mother and -Milk -animaatio sopii loistavasti keskustelun avaukseksi vanhemmuudesta ja toimii tärkeänä vertaistukena vanhemmille maailmassa, jossa äitiys ja imetys ovat usein tiukkapipoista suorittamista.

Mother and milk animatio-ohjaaja Ami Lindholm kertoo: 
“Haluan tuoda esille äitien uupumista ja näyttää kuinka kokonaisvaltaista imetys on. Elokuvallani haluan sanoa että väsymys ja negatiiviset tunteet ovat sallittuja. Haluan taiteellani olla muuttamassa äitikuvastoa realistisempaan ja myötätuntoisempaan suuntaan”.

Animaatio on voittanut palkintoja mm. Japanissa ” The minister for foreign affairs award ” 6th New Chitose Airport Int’l Animation Festival (Official Selection, Hokkaido, Japan) marraskuussa 2019. Se on ollut esillä useissa festivaaleilla Suomessa sekä kansainvälisillä festivaaleilla.

Positiivista vertaistukea, arjen huumoria ja parisuhteen ajatuksen herättäjä – Katso Mother and Milk -animaatio Vimeosta

Ami Lindholmin ohjaama Mother and Milk -animaatio on ostettavissa ja vuokrattavissa VIMEOssa. Kannattaa tutustua.


Ps. KOOK etsii Mother and Milkille yhteistyökumpaneita yrityksistä ja yhteisöistä. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kookmanagement.fi.

Mother and Milk animaatio – vanhemmuus, imetys ja nuori perhe from Kook Management on Vimeo.

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com