Sankariperhe -sarjakuva on Meidän Perhe lehdessä julkaistava kuukausittainen sarjakuva

Sankariperhe -Sarjakuva by Ami Lindholm


Meidän Perhe -lehti on solminut kuvittaja Ami Lindholmin kanssa sopimuksen Meidän Perhe -lehden Sankariperhe -sarjakuvan toteuttamisesta. Sankariperhe -sarjakuva on Ami Lindholmin uusi aluevaltaus. Hän aloitti Meidän Perhe -lehden sarjakuvan tekijänä tammikuussa 2021.  Kuukausittain ilmestyvä lehti sisältää jatkossa Amin tekemän sarjakuvan printti- ja digilehteen. Meidän Perhe -lehden digijulkaisussa pilotoidaan uudenlaista sarjakuvaformaattia.

Yhteistyö Meidän Perhe -toimitustiimin Merituuli Saikkosen ja Soile Saarelaisen kanssa on alkanut vauhdikkaasti. Uudella tiimillä riittää aiheita ja arjen hauskoja hetkiä sarjakuvaan kuvitettavaksi. Niitä päästään seuraamaan Sankariperhe -sarjakuvasta kuluvana vuonna. 

HS Meidän perheen
uusi sarjakuva näyttää arjen lämmön ja hersyvyyden.
Nyt Ami Lindholmin luoma Sankariperhe
uskaltautuu suksille.

Helsingin Sanomat 6.2.2021 – Katari Jaalamaa HS

Helsingin Sanomien artikkelissa Sankariperheen -kuvittaja Ami Lindholm kertoo

”Kun näkee tutun tilanteen piirtäessä vähän ulkoa ja uudesta kulmasta, alkaa naurattaa, että okei, olinhan tässä itsekin vähän outo”, Lindholm sanoo.

”Vanhemmuuteen tarvitaan huumoria ja lämmintä yhdessä nauramista. Oma tavoitteeni on, että vanhemmuus olisi helppoa, hauskaa ja yhteisöllistä.” 

Käy lukemassa koko artikkeli tästä https://www.hs.fi/perhe/art-2000007783172.html . Helsingin Sanomat on julkaissut Sankariperhe -sarjakuvan uutista verkkosivuillaan, instagramissa sekä Facebookissa .

Sankari Perhe -sarjakuva on Meidän Perhe lehdessä julkaistava kuukausittainen sarjakuva

Sankariperhe -sarjakuvakuvittajan Ami Lindholmin aikaisemmat teokset

Kuvittajana Ami on erikoistunut kuvaamaan perheiden elämää: vanhemmuutta, parisuhdetta sekä lapsia ja vanhempia. Aikaisempia Amin teoksia ovat olleet Oodin Äidit -mediataideteos, Mother and Milk -lyhytanimaatio sekä Vauvakirja. Ami on myös kuvittanut korona-aiheisia teemoja ( Koronakevät ) Mother and Milk -sivuillaan. Sankariperhe -sarjakuvassa Ami pääsee hyödyntämään kaikkea jo opittua sekä pilotoimaan aivan uutta sarjakuvaformaattia digialustassa.

Sankariperheen kuvittaja Ami Lindholm On kuvittanut Koronakevät -aihetta vuonna 2020.
Ami Lindholmin kuvituksia ” Koronakevät ” keväällä 2020. Lue lisää Mother and Milk -sivuilla.

Meidän Perhe lehden sarjakuva Sankariperhe – hiihtämässä

Tutustu uuteen sarjakuvaformaattiin! Sankariperhe on hiihtämässä. Sarjakuva pystyformaatissa jatkuvana kuvana. Suora linkki tässä.

Meidän Perhe -lehti on Helsingin Sanomien aikakauslehti, joka julkaistaan kerran kuussa.  Lehden levikki on koko maassa yhteensä 38 000 kpl ja lehden kokonaistavoittavuus on 78 000 lukijaa. Lehti julkaistaan 11 kertaa vuodessa. Digijulkaisua luetaan koko Suomessa.

Mitä KOOK agentti tekee?

Kook Management on toiminut Ami Lindholmin agenttina vuodesta 2019. Kuvittaja ja Animaatio-ohjaaja Ami Lindholm on Suomen monipuolisimpia kuvittajia. Amin erikoisosaamisella herätetään tunteita kuvittamalla vanhempia, lapsia, perheitä sekä nostetaan arjen huumoria kuviin terävinä oivalluksina. Lisätietoja KOOK verkkosivuilta.

Agenttina KOOK myy ja markkinoi Amin kuvituspalveluita uusille yhteistyökumppaneille kuten yrityksille, lehdille sekä kustantajille. KOOK tarjoaa myös palveluita diginäkyvyyden tehostamiseksi sekä sparrausta. Yhtenä KOOKin tehtävänä on vapauttaa Amille enemmän aikaa luovaan työhön sekä auttaa kaupallisissa neuvotteluissa.


Sankariperhe -sarjakuva mainittu Helsingin Sanomat Instagram tilillä 2020
Kuvakaappaus @helsinginsanomat Instagram tililtä 02/2021

Ensimmäisessä Sankariperhe -julkaisussa Instagramissa, @helsinginsanomat kirjoittaa ” HS Meidän perhe ylpeänä esittää: Ami Lindholmin upea uutuussarjakuva! ? Sankariperhe ilmestyy lehden jokaisessa numerossa.⁠⁠ Animaatio-ohjaaja ja kuvittaja Ami Lindholm toivoo, että sarjakuva on lukijalle kuin saman elämäntilanteen jakava kaveri, joka tsemppaa ja sanoo, että samassa veneessä ollaan. Sankariperheessäkin vanhemmat ovat epätäydellisiä ja vähän väsyneitä, mutta rakastavat lapsiaan valtavasti.⁠⁠ ”Tavoitteeni on, että vanhemmuus olisi helppoa, hauskaa ja yhteisöllistä”, Lindholm sanoo.⁠⁠ Pst. Olisko hiihtohommat mitään? ☃️ ”


Amin sarjakuvaa sekä ’behind the scenes’ kuvia voi seurata myös somesta!

Käy tutustumassa Instagramissa @Sankariperhe ja @Amilindholm sekä @hsmeidänperhe
#hsmeidänperhe #hsperhe #vanhemmuss #sankariperhe #sarjakuva #amilindholm

Sankariperhe -sarjakuva – Hiihtämässä! – ensimmäinen numero 4.2.2021

Ami kirjoitti Mother and Milk -verkkosivuillaan ” Olen ihan superinnoissani että pääsen tekemään uutta perhesarjakuvaa!! Koitan tehdä sellaisia sarjiksia, joissa olisi jotain tunnistettavaa ja jotka vähän purkaisivat vanhemmuuden paineita. On kiva huomata että muillakin on välillä vaikeaa ja väsynyttä, ollaan tässä yhdessä. Tavoitteeni on, että vanhemmuus olisi helppoa, hauskaa ja yhteisöllistä. Sankariperheen ensimmäisenä aiheena on HIIHTÄMINEN! Ja myös se, millä tavalla lapsiin suhtaudutaan Suomessa.  ”

Sankari Perhe -sarjakuva Hiihtämässä on Amin ensimmäinen sarjakuva Meidän Perhe -lehdessä
Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com