Ami Lindholm Oodin Äidit -mediateos Oodiss 2020

Ami Lindholmin ”Oodin Äidit” mediateos Oodissa!

posted in: Luovat palvelut, Markkinointi

Kook Managementin yhteistyökumppani Ami Lindholm on haastateltavana Oodissa tiistaina 5.5.2020. Aiheena hänen tekemä mediateos Helsingin kaupungin kirjastoon Oodiin. Teos avaa Oodin Kuutio-tilan näyttelyiden sarjan.

Alla Oodin mediatiedote aiheesta. Tilaisuudesta toteutetaan kaikille avoin striimaus. Teokseen liittyen Ami Lindholm pyytää kaikkia vastaamaan muutamaan kysymykseen vanhemmuudesta. Linkki ”Oodin Äidit” mediateoksen neljään kysymykseen löytyy tästä.

Oodin äidit ja paljon muuta!

Löydät lisätietoja Ami Lindhiolmin työpajoista yrityksille ja terveydenhuollon ammattilaisille Kookin sivuilta. Lisätietoja Ami Lindholmin mediateoksesta ja yhteistyöstä Kookilta.
Ota yhteyttä!

TIEDOTE – OODI Helsingin keskuskirjasto

30.4.2020 10:19:18 | Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi Helsingin keskustakirjasto Oodi ja Taiteen edistämiskeskus Taike järjestävät taiteilijatapaamisen ja pikkulasten vanhemmille suunnatun keskustelun. Verkossa järjestettävän keskustelun teemat ovat erityisen ajankohtaisia, sillä poikkeustila on aiheuttanut lapsiperheiden arkeen monia muutoksia.

Kuvittaja, animaatio-ohjaaja Ami Lindholmin mediateos ”Oodin Äidit” on kosketukseen pohjautuva sarja Oodin Kuutio-tilan älyseinille projisoituja animoituja hetkiä, joiden aiheina ovat arkipäivän elämä, vanhemmuus ja äitiyden eri aspektit. Piirrosanimoidussa teoksessa väsyneet äidit uupuvat arjen tilanteissa, kunnes katsoja saapuu avuksi. Äiti virkistyy ja jaksaa taas. Teos on osa Oodin ja Taiken yhteistä Mediakuutio-projektia. AVEK on tukenut teoksen toteuttamista.

Teos esitetään Oodin Kuutiossa elokuussa 2020. Olennainen osa teoksen prosessia on äitienpäivän alla verkossa toteutettava keskustelu, jossa äidit ja perheet voivat keskustella teoksen teemoista taiteilijan kanssa.

Ami Lindholm kerää taustamateriaalia teokseensa ja toivoo ihmisiltä kommentteja erityisesti siihen, mikä lapsiarjessa uuvuttaa ja mistä vanhemmat saavat voimavaroja. Aiheesta voi keskustella tapahtuman Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/events/1063860453986408/ äitienpäivään su 10.5. asti tai lähettää vastauksia sähköpostitse suoraan taiteilijalle osoitteeseen ami@motherandmilk.fi. Vastauksia käytetään tausta-aineistona Oodin Äidit -teosta varten. 

Helsinki-kanavalta osoitteesta www.helsinkikanava.fi lähetetään tiistaina 5.5. klo 15 suora taiteilijahaastattelu, jossa Ami Lindholm kertoo työskentelystään, teoksestaan ja sen teemoista. Haastattelijana toimii kirjastonhoitaja ja taiteilija Tuukka Haapakorpi. Tallenteen haastattelusta voi myöhemmin katsoa samalta sivulta. 

Mediakuutio-projekti tuo mediataidetta Oodiin

Keskustakirjasto Oodin älylasiseinillä varustettuun Kuutio-tilaan tuotettu Mediakuutio-projekti tuo kesällä 2020 Oodiin immersiivisiä eli katsojan teokseen uppouttavia mediataideteoksia. Joonas Hyvösen ja Ami Lindholmin teokset ovat ensimmäisiä varta vasten Kuutio-tilaan suunniteltuja ja ne toteutetaan Taiken ja AVEKin tuella. Mediakuutio-projektin toteuttavat yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus, keskustakirjasto Oodi, Taiteilijajärjestö MUU ry ja Taideyliopisto. Joonas Hyvösen näyttely ”God’s Flat Earth is Drowning” avautuu Oodin Kuutiossa heinäkuussa 2020. Ami Lindholmin näyttely ”Oodin Äidit” avautuu Oodin Kuutiossa elokuussa 2020. 

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *