Koronakevät kuvia - Ami Lindholm on kuvittanut Koronakevät -kuvituksia Mother and Milk -nettisivulstolle. KOOK Management toimii Ami Lindholmin agenttina.

Koronakevät – Amin kuvituksia korona-arjesta

posted in: Luovat palvelut

Joka tutustuit kuvittaja Ami Lindholmin hauskoihin arjen kuvituksiin uudesta tilanteestamme Koronakevät kotona, töissä, arjessa ja sen sujuvuudesta?

Ami Lindholm on Turun Taide-akatemiasta valmistunut animaatio-ohjaaja joka kuvittaa mm. arjen hauskista hetkista ja havainnoista.

Ami Lindholmin aikaisempia töitä ovat mm. The Irresistible Smile, animaatiot Miia Tervon ohjaamassa Lumikki-dokumenttielokuvassa sekä vanhemmuudesta, imetyksestä ja äitinä olemisesta Mother and Milk -animaatio. Tutustu Mother and Milk -nettisivustossa lisää Koronakevät -kuvituksiin!

KORONAKEVÄT -kuvituksia koronakeväästä lapsiperheen näkökulmasta

Klikkaa kuvaa ja käy tutustumassa lisää!

Koronakevät -kuvitukset korona-arjesta on kuvittanut Animaatio-ohjaaja Ami Lindholm keväällä 2020

Lisätietoja koronakevät -kuvittajasta Ami Lindholmista löydät Kookin sivuilta.

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com