Koronakevät kuvia - Ami Lindholm on kuvittanut Koronakevät -kuvituksia Mother and Milk -nettisivulstolle. KOOK Management toimii Ami Lindholmin agenttina.

Koronakevät – Amin kuvituksia korona-arjesta

posted in: Luovat palvelut

Joka tutustuit kuvittaja Ami Lindholmin hauskoihin arjen kuvituksiin uudesta tilanteestamme Koronakevät kotona, töissä, arjessa ja sen sujuvuudesta?

Ami Lindholm on Turun Taide-akatemiasta valmistunut animaatio-ohjaaja joka kuvittaa mm. arjen hauskista hetkista ja havainnoista.

Ami Lindholmin aikaisempia töitä ovat mm. The Irresistible Smile, animaatiot Miia Tervon ohjaamassa Lumikki-dokumenttielokuvassa sekä vanhemmuudesta, imetyksestä ja äitinä olemisesta Mother and Milk -animaatio. Tutustu Mother and Milk -nettisivustossa lisää Koronakevät -kuvituksiin!

KORONAKEVÄT -kuvituksia koronakeväästä lapsiperheen näkökulmasta

Klikkaa kuvaa ja käy tutustumassa lisää!

Koronakevät -kuvitukset korona-arjesta on kuvittanut Animaatio-ohjaaja Ami Lindholm keväällä 2020

Lisätietoja koronakevät -kuvittajasta Ami Lindholmista löydät Kookin sivuilta.

Follow The KOOK:
Kookin perustaja Arto innostuu ympäröivistä mahdollisuuksista ja muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Lempiaiheita ovat johtaminen, yritysten kehitys, erottautuminen, kansainvälisyys ja luovien alojen mahdollisuuksien hyödyntäminen.