Licensing agency Kook management reprecents Alchemy in Finland. Lisensointiagentti KOOK edustaa Alchemy Suomessa.

Alchemy – Huikeaa mustaa kuvitusta!

posted in: Luovat palvelut, Markkinointi

KOOK on tehnyt sopimuksen legendaarisen Alchemy Englandin kanssa heidän kuvagallerioiden yli 1000 huippu teoksen edustamisesta. Yritys on maailman johtava tuotemerkki goottilaisessa ja vaihtoehtoisessa kulttuurissa.

Alchemyn kuvituksia voidaan käyttää laajasti useaan tarkoitukseen, joissa tarvitaan mustan puhuvaa gootti-vivahteista kuvitusta mm. kuluttajatuotteet, sisustus, yrityskuvitus, jne. Parhaiten yrityksen kuviin pääsee tutustumaan näissä kuvagallerioissa.

Mikä legendaarinen kuvittaja – Alchemy?

Alchemy on maineikas yritys, jota pidetään kuvitusalan johtavana toimijana, kun tarvitaan gootti- tai vaihtoehtokulttuurista kuvituksia. Lisensointitoiminta syntyi aikoinaan johtuen suuresta kysynnästä Alchemykuvituksille markkinoilla sekä ydin tiimin suuresta rakkaudesta taideteoksiin ja tuotemerkkiin. Alchemy England:llä on yli 1000 hämmästyttävää ja ainutlaatuista teosta lisensoitavaksi.

Miksi valita yhteistyökumppaniksi?

Alchemyn oma, pieni, intohimoinen, tuotetietoisen ja lisensoijan yhteistyökumppani. Tiimi hallinnoi, markkinoi ja tukee Alchemyn verkostoa laajasti Isossa-Britanniassa.
Yrityksen henkilökunta on kokeneita lisenssinhaltijoita, jotka aloittivat työskentelyn parhaiden rock-yhtyeiden kanssa jo 1970-luvulla. Alchemylla on paljon kokemusta ja näkemystä lisensoijan tarpeista ja siksi yritys on hyvä pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Kook Management toimii Alchemy Englandin lisensointiagenttina Suomessa ja naapurimaissa. Kookin tehtäviin kuuluu edustaa Alchemyn brändiä sekä kuvituksia verkostoissa, yrityksissä ja kertoa laajasti Alchemyn lisensointivaihtoehdoista kaikille potentiaalisille yritysasiakaille.

Alchemyllä on maailmalla paljon seuraajia, myös sosiaalisessa mediassa ja Alchemyn kuvagalleriat ovat hyvin tunnettuja maailmalla. Jos yrityksesi tarvitsee mieleenpainuvaa kuvistusta, ovat vaihtoehtoina

Licensing agency Kook management reprecents Alchemy in Finland. Lisensointiagentti KOOK edustaa Alchemy Suomessa.

Alchemy Gothic Art Libraryn alla olevat kuvasarjat:

Alchemyn Urban Rock tyyliseen Alchemy UL13 Art Library joka sisältää

Kerromme mielellämme lisää useista lisensointi vaihtoehdoista yrityksesi käyttöön. Kerro meille lisensointitarpeista ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteistyöterveisin,

KOOK Management Oy
asiakaspalvelu ( at )kookmanagement.fi

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com