Kook Management is licensing agent for Alchemy England in nordic Countries

Alchemy England on perinteikäs, lumoava, underground goottihenkinen ja kaunis suunnitteluyritys, joka ei jätä kylmäksi. Tämän design -toimiston palveluita ovat käyttäneet mm. monet heavy metal bändit. Alchemy Englandin brändi puhuttelee yleisöään ja useasta kuvagalleriasta voi lisensoida yksittäisiä kuvia yrityksen käyttöön esimerkiksi brändin kehittämiseksi, osaksi yrityksen tuotetta, liittää tuotantoprosessiin jne.  

Licensing agency Kook management reprecents Alchemy England in Finland. Lisensointiagentti KOOK edustaa Alchemy England kuvagallerioita Suomessa.

Mikä on Alchemy England brändi?

Alchemy Englanin brändille ja kuvituksille löytyy useita käyttökohteita. Alchemy England on maailman tunnustetuin ja johtava vaihtoehtoisten kulttuurien brändi. Brändi puhuttelee kaikkia ikäryhmiä ja se on yli 40 vuotta vanha. Alchemy Englandilla on yli 450 000 sosiaaalisen median seuraajaa globaalisti. Brändin lisenssinhaltijoista kerrotaan Alchemyn sosiaalisen median kanavissa aktiivisesti. KOOK Management toimii Alchemyn lisensointiagenttina ja edustaa Alchemyn brändiä ja gallerioita Suomessa ja naapurimaissa.

Kehitä brändiäsi huippu kuvituksin!

Alchemyn kuvitukset ovat kevyistä ikonisista pastellisävyistä raskaisiin symboleita pursuavaan mustaan, luurangosta keijuun goottisiin aiheisiin. Alchemyn kuvituksia käytetään monilla toimialoilla B2B ja B2C yhteyksissä. Kuvitusten mystisyys herättää katsojan kiinnostuksen aina ja se mahdollistaa myös varman muistijäljen katsojalle. Sadoista kuvitusvaihtoehdoista löytyy varmasti uniikki kuva yrityksesi tarpeisiin.

Alchemyn kuvitukset soveltuvat niin B2C markkinoiden tuoteiden ja palveluiden tueksi kuin B2B markkinoille. Alchemy England on työskennellyt mm. seuraavien bändien kanssa ( suunnittelu, valmistus, jakelu ) AC/DC, Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Pink Floyd & Slayer. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro lisää erityisestä tarpeestasi.

Kenelle ja mihin Alchemyn kuvitukset soveltuvat?

Näistä sadoista(!) metalli ja goottihenkisistä kuvituksista löytyy moneen liiketoimintaan yritystä ja tuotetta tukeva tarina…. vaikkakin jokainen Alchemyn taideteos on jo yksi tarina. Kuvituksi voisivat käyttää esimerkiksi valmistavan teollisuuden yritykset tai muut yritykset, joille Alchemyn puhutteleva kuvitus herättää inspiraation kipinän markkinoiden herättämiseksi. Toisaalta, kuvituksia voi hyvin käyttää mm.- sisustustuotteissa tai päivittäisissä kulutustuotteissa. Tutustu lisää Alchemyn teoksiin ja ota yhteyttä, jos haluat käyttää kuvitusta yrityksesi myynnin kehittämiseksi osana brändiä, tuotetta tai palvelua!

Kansainvälisesti toimiva Alchemy England kuvituspalvelu. Kook Management toimii Alchemyn agentti yhteistyökumppanina pohjoismaissa.
Alchemy UL17 galleria

Palvelut yrityksille ja yhteisöille:

Lisensointi, projekti- ja hintatiedustelut:
Kysy palveluista lisää! licensing@kookmanagement.fi tai soita +358 45 126 4071
Mikä on Alchemy Licensing? Lue sivuiltamme tarkempi yrityksen tarina.

Esimerkki Alchemy Art Gallery UL17

Alchemy England Art -galleriat:

  • Gothic Art Library : Fantasy Series, Gothic Series, Black Rose series, Empire series, Dark Age series, Alchemy Gothic Sketch book
  • UL13 / 17 : UL13 Art work, UL17 Art work, Stigmatized Artwork, UL13 Schetch Book, UL13 Image Pallet, UL13 Logos
  • Alchemy England Style guide 2020
  • Lataa itsellesi opas Alchemy -kuvitusten lisensointiin!

Avainsanat: Gothic, UL13, UL17, Art Library, Alchemy England, Gothic Art

Esimerkki kuvituksia:

Kook Management toimii vuonna 1977 perustetun yrityksen Alchemy England agentti yhteistyökumppanina pohjoismaissa ja etsii goottikuvituksille yritysyhteistyökumppania.
Kansainvälisesti toimiva Alchemy brändi ja sen loistava kuvituspalvelu. Kook Management toimii Alchemy England 
agentti yhteistyökumppanina pohjoismaissa.
Alchemy Empire kuvapankki sisältää useita huippukuvituksia raskaasta metallista kevyeen. Kook on Alchemy England agentti pohjoismaissa.
Huippu suosittu Alchemy England kuvapankki Black Rose. Kook etsii yhteistyökumppania pohjoismaista jonka tuotteet tai palvelut tarvitsevat Alchemy England brändin hohtoa!