Yrityksen ja tiimin kehittäminen Neemo työpjoissa nopeuttaa muutosta. Kook Management edustaa Neemo Method työpajoja Suomessa

Työpaja tiimille, tehokas, nopea ja ennen kaikkea vaikuttava – Neemo Method. Oletko kokeillut jo kaikki perinteiset työpajamenetelmät? Pääsitkö niiden kanssa nopeasti eteenpäin ja saivatko kaikki työpajan osallistujat äänensä kuuluville? Neemo soveltuu useaan tilanteeseen organisaatio kehittämisessä. Sitä voidaan käyttää yksittäisenä työpajana tai pitempikestoisena vaikuttavuutta ja muutosta tukevana usean työpajan sarjana. Neemo Method on uusi menetelmä tiimien ja organisaation kehittämiseen. Menetelmä toimii erittäin nopeasti ja vaikeissakin aiheissa päästään nopeasti osallistamaan jokainen työpajan osallistuja.

Työpajan osallistujan kokemus:

Kuuntele Neemo Method työpajaan osallistuneen Verineian ajatukset olivat Pre-SLUSH 2019 työpajan jälkeen Neemo Menetelmästä.

Kuinka Neemo Method menetelmää voidaan käyttää?

Neemo työpajoja voidaan käyttää kaikissa yrityksen kehitysprojekteissa. Neemo Method on ollut käytössä useisa oppilaitoksissa, yrityksissä, yhteisöissä, kaupungeilla. Se soveltuu erinomaisesti osaksi uuden oppimista ja sen avulla voidaan helposti käsitellä abstratekteja aiheita. Neemo menetelmä on huomattavasti nopeampi, sitouttavampi ja vaikuttavampi työpajamenetelmä kuin perinteiset fasilitointityökalupakkiin kuuluvat menetelmät.

Neemo menetelmään käytetään mm. henkilöstön valmentamiseen, myynnin kouluttamiseen, strategiatyössä ja sen jalkauttamisessa. Neemoa voidaan käyttää mm. tulevaisuuden työelämätaitojen kehittämiseen ( WHO 2018; 21st Century Working Skills ).

Neemo Growth

Auttaa tiimejä kehittämään uusia ideoita sekä ratkaisuja. Menetelmä auttaa määrittelemään selkeitä yhteisiä tavoiteita ja luomaan innovatiivisia ratkaisuja

Neemo Soul

Auttaa luomaan uusia tiimejä. Työpaja helpottaa yhteisen kielen ja työkulttuurin löytämistä sekä sen ymmärtämistä

Neemo Spirit

Helppo tapa tuoda yhteen erilaisia ihmisiä ja luoda avoin sekä tehokas organisaatiotyökulttuuri. Menetelmä edistää hyvää organisatiokulttuuria ja auttaa streategian kehitys- ja jalkautustyössä.

Neemo Listening

Luo puolueettoman ja tasa-arvoisen tilan nopeasti. Neemo Listening antaa mahdollisuuden keskustella hankalistakin asioista valokuiven ja taiteen avulla.

Nanna Hänninen on Neemo Methodin perustaja ja Master Coach . Neemo Method Työpaja tiimille kasvattaa tiimin resilienssiä.
Kuvassa Nannan Hänninen, Founder/CEO Neemo Method

Neemo Method työpajoista

Työpaja tiimille pituus: 3h

Osallistuja määrä 5-15. Työpajoissa on myös osallistettu yli 300 henkilön organisaatioita

Nämä yritykset ovat jo tilanneet työpaja tiimille!

HAUS, Best Friend, Savonia, Greenpeace, Talentree, Kuopion kauppakamari, RASTOR, Kasve, Tekir, GTK, Kuopion kaupunki, Framery

Tilaa Neemo Method-työpaja tiimille!

Kiinnostuitko uudesta menetelmästä? Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kookmanagement.fi

Neemo Coachit Suomessa

Neemo Coacheja on Suomessa n. 10 eri puolilla Suomea ja 5 Coachia Piilaaksossa. Lue lisää Neemo Method työpaja tiimille -aiheesta Kookin blogista. Lisää videoita Neemo Methodistä löytyy Kookin Youtube -kanavalta.

Neemo Method on syntynyt Suomessa!

Neemon perustaja on kuopiolainen valokuvaaja Nanna Hänninen. Hän on kehittänyt Neemo Methodin jo vuonna 2016 ja se on ollut erilaisten organisaatioiden käytössä Suomessa ja Piilaaksossa Yhdysvalloissa. Nanna on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista valokuvataiteilijoista. Hänen teoksiaan löytyy lukuisista julkisista ja yksityisistä kokoelmista Suomessa ja ulkomailla.