KOOK toimii lisensointiagentti -palveluntarjoajana Alchemy England. Huippu suosittu Alchemyn kuvapankki Black Rose.

KOOK on erikoistunut palvelemaan yrityksiä jotka tahtovat tulevaisuudessa erottua kansainvälisessä kilpailussa. Pystymme auttamaan yrityksiä joilla on selkeä tavoite kaikessa toiminnassa, tyky-päivistä asiakastilaisuudeteen tai digipalveluiden, tuotekehityksen tai henkilöstön kehittämiseen. Teemme yhteistyötä useiden kehitysalan ammattilaisten kanssa ja hyödynnämme aktiivisesti luovien aloja. TEAM Kookissa on luovan alan ammattilaisia, jokaisella erottuvat erityiset palvelunsa. Yhteistyökumpaneiden avulla KOOKin yritysasiakkaat pystyvät ensimmäisenä hyödyntämään uusia työkaluja oman yrityksensä, tuotantonsa, henkilöstönsä ja asiakkaidensa kehittämisessä. Onko yrityksesi käyttänyt lisensointiagentti -palveluita?

Erottuakseen markkinoilla kannattaa asioita tehdä erilailla kuin muut samalla markkinalla toimivat. Kehittämällä muutoskyvykkyyttä yhteistyökumppaneiden kanssa, yritys pystyy kehittämään markkinoita ja rakentamaan uutta liiketoimintaa. Kyky reagoida nopeasti muuttuviin markkinoihin on KOOKin ydinosaamista.

Uudet tulevaisuuden työkalut:

Kookin palveluiden avulla pystytään rakentamaan yrityksille mm. työpajojen ja valmennuksen avulla uusia kyvykkyyksiä, vanhojen tai piilokyvykkyyksien kehittämistä resilienssin kasvattamiseeksi. Näitä ovat mm. tulevaisuuden työelämätaidot, brändin kehittäminen, johtaminen ja hallitustyö, yrityksen strateginen kilpailuetu, yrityksen resilienssin kehittäminen. Kookin edustamien palveluiden avulla yritys pystyy kehittämään toimintaansa vanhoja perinteisiä menetelmiä nopeammin.

KOOK Lisensointiagentti - We execute to make KOOK changes in business. 
How KOOK is that?

Lisensointipalvelut ja lisensointiagentti – työkaluja yrityksille:

Innostumme lisensoinnin mahdollisuukssita, vieläkin. Sen avulla saadaan tehtyä molempia osapuolia hyödyttäviä win-win sopimuksia. Yhdessä ollaan enemmän. Yritys voi rakentaa uusia palveluita asiakkailleen, jotka erottuvat lisensoinnin avulla. Esimerkiksi Kook toimii lisensointiagentti na ja edustaa mm. Alchemy England -yrityksen huippu suosittuja kuvituksia ja kuvagallerioita. Yksi kuvagalleria on Alchemyn Black Rose, josta esimerkki sivun yläkuvassa. Alchemyn kaikki kuvat ovat lisensoitavissa yrityksen käyttöön. Lisensointi mahdollistaa hyvin nopeasti yritykselle esimerkiksi uuden työkalun palvelun lanseeraukseen, tunnettuvuuden rakentamiseen tai kohderyhmän myynnin kasvattamiseksi.

” Don’t be a order taker, be a market maker ”

Oletko jo tutustunut lisensointimahdollisuuksiin? Kerro tiimillemme tarkemmin ja kuluta seuraavat viisi minuuttia tämän ” How to be a licensee? ” -lomakkeen täyttämiseen. Perehdymme lisensointitarpeeseesi ja otamme yhteyttä 24h sisällä.

Haluamme, että yrityksesi myynti kasvaa myös tulevaisuudessa

KOOK välittää palveluita, tarjoaa lisensointiagentti -työkaluja sekä kehittää asiakkailleen uusia erottuvia ratkaisuja. Kookin yritysosaamisen ja yhteistyökumppaneiden palveluilla on huikeasti annettavaa yrityksille, kaupungeille ja kunnille sekä yhteisöille. Me kuuntelemme – Ota yhteyttä!

Filter Projects