Alchemy Licensing from England since 1977 represented by KOOK Management Licensing Agency

Alchemy England -syntytarina. Englannista pienestä toiiminnasta lähteneenä globaaliin tunnettavuuteen. Alchemy Englannin perusti yli 40 vuotta sitten vuonna 1977 kaksi veljestä, jotka olivat intohimoisia punk / metalhead -opiskelijoita. He tekivät käsintehtyjä koruja lyijystä ja sulattivat pienellä keittötasolla asunnossaan ja myymällä niitä kivijalassa olevassa kaupassa. Sitten he alkoivat matkustaa ympäri Eurooppaa toimivilla festivaaleilla myymässä koruja autonsa tavaratilasta. Lopulta sana levisi, suosio kasvoi ja pian Alchemystä tuli vaihtoehtoisen kulttuurin suunnitteluyritys, joka teki tavaroita maailman luokan bändeille, kuten Iron Maiden, Metallica, Motörhead, ACDC ja monet muut.

Sittemmin Alchemy on kasvanut parhaaksi ja tunnustetuimmaksi maailmanlaajuiseksi brändinimeksi goottilaisissa, fantasia- ja vaihtoehtoisissa kulttuureissa. Nykyään Alchemy -tuotteita on myynnissä yli 60 maassa ympäri maailmaa. Sosiaalisen median seuraajia on yli 450 000. Alchemy England myös tunnettu asiantuntemuksesta mainoslahjojen, korujen ja arvostettujen esityspalkintojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Tuotteita on käytetty korkean profiilin juhlatilaisuuksissa, kuten Classic Rock, Cosmopolitan, Virgin Money ja Golden Gods.

Alchemy Licensing perustettiin noin vuoden 2002 aikana hallitsemaan kasvanutta kysyntää kuluttajamarkkinoilla oleville Alchemy-tuotteille ja rakkaudesta brändiä ja sen ainutlaatuisille, erottuville taideteoksille. Alchemy Licensing siemenet alkoivat kuitenkin itää jo 80-luvun alkupuolella t-paitalisenssillä, joka myönnettiin Lontoolaiselle yritykselle, joka oikeastaan oli yhden Englannin johtavan POP-bändin omistuksessa.

Miten kuvituksia voidaan lisensoida ja käyttää?

Alchemy kuvagalleriat soveltuvat moneen tarpeeseen sillä ne puhuttelevat kaikkia ikäryhmiä. Mitä lisensoidulla kuvituksella halutaan kertoa ja tukeeko Alchemy brändi myyntiäsi tavoiteltuun kohderyymään? Kuinka voisit tulevaisuudessa käyttää enemmän Alchemy kuvituksia, sillä samaa aihepiiriä ja tyyliä löytyy kuvagallerioista varmasti käyttöösi. Lue lisää oppaastamme Alchemy -lisensointiin.

Päivitimme myös kuvagallerioiden laajoja lisensointimahdollisuuksia artikkeliimme. Yleisesti, Alchemy Licensing on täynnä mahdollisuuksia, kannattaa rohkeasti kysyä ja kertoa yrityksen tavoitteesta ja tarpeesta. Lue lisää artikkelistamme ” Erotu kuvituksen avulla! – Alchemy England legendaarisen kuvituksen lisensointi

Tutustu Alchemy Englandin yli 1000 mahdollisuuteen!

Alchemy England kuvagalleriat – Alchemy Gothic Art gallery:
Alchemy Gothic Series
Alchemy Gothic Fantasy Series
Alchemy Gothic Black Rose series
Alchemy Gothic Empire series
Alchemy GothicThe Dark Age series
Alchemy Gothic Image Pallet
Alchemy Gothic Schetch Book

Alchemy Licensing from Kook Management Licensing agent team

Alchemy England kuvagalleriat – Alchemy UL13 ( Urban Rock ) Art Gallery:
Alchemy UL13 Artwork Urban Rock
Alchemy UL17 Artwork
Alchemy UL13
Stigmatized Art Work
Alchemy UL13 Schetch Book
Alchemy UL13 Image Pallet
Alchemy UL13 Logos

Alchemy UL13 on suosittu ja legendaarinen kuvitus kuvakirjasto ja helposti lisensoitavissa Alchemy Licensing lisensointiagentti Kook Management avulla

Löysitkö kiinnostavan kuvan kuvagallerioista?

Kook Management edustaa Alchemy brändiä ja kuvituksia Suomessa. Kun löydät kuvagallerioista tarvitsemiasi kuvia, kerro meille tarkemmin käyttötarpeestasi. Tarvitsetko kuvitusta pohjoismaissa ja kuinka kauan?
Lue lisää Alchemy Licensing lisensointi palvelustamme artikkelistamme!