Alchemy UL13 illustration can be licensed from Licensing agency Kook Management

Erotu kuvituksen avulla! – Alchemy England legendaarisen brändin ja kuvituksen lisensointi

Kuvituksen lisensointi on loistava työkalu kaikille yrityksille! Lisensoi mustaa fantasia ja rock-henkistä kuvitusta. Alchemy England on suunnitellut lukuisia yritysten tuotteita sekä musiikin huippu brändien fanituotteita. Alchemyn suunnittelemat tuotteet ja kuvitukset soveltuvat hyvin kohderyhmälle, joka arvostaa tumman puhuvaa Urban rock-, fantasia-, goottihenkistä kuvitusta. 

Yli 800 kuvitus kuvaa – Alchemy England

Alchemy England on Englantilainen suunnittelutoimisto, joka on pystynyt rakentamaan maailman laajuisen brändin loistavalla tiimillään sekä upealla designilla. Alchemy England on perustettu 1977. Nykyisin Alchemy Englandin kuvagallerioissa on yli 800 teosta, joita voidaan käyttää myös asiakkaiden markkinoinnin ja brändin kehittämisessä. Alchemyn kuvagallerioita ovat Alchemyn uniikki Gothic Art Library ja Urban Rock henkinen UL13 Art Library.

Alchemy England -nimi on varmasti maailman vakiintunein ja kattavin, tunnetuin ja halutuin fantasia- ja gootti-mytologian brändi jatkuvasti suositulla markkinalla. Upean kuvituksen avulla voidaan kehittää lisää tunnettavuutta ja mielenkiintoa mm. erilaisiin kuluttajatuotteisiin tai yrityksen palveluihin.

Huippu suosittu Alchemyn kuvapankki Black Rose. Kook agentti -palvelu etsii kuvituksen lisensointi yhteistyökumppania pohjoismaista.

Yhteistyötä useiden huippu bändien kanssa

Yritys on perustettu Englantiin yli 40 vuotta sitten (1977), rock-, metalli-, punk- ja goottimusiikin, moottoripyöräilijöiden ja vaihtoehtoisen muodin, fantasiaroolipelien, keskiaikaisten ja renessanssimessujen, historiallisten fantasia- ja okkultististen romaanien, sarjakuvien taustalla. 

Alchemyn kuvitukset ovat yleisesti suosittuja suuressa osassa 12–30-vuotiaita ja elinikäisen elämäntavan valinneille faneille ja vaihtoehtoisen elämäntavan kannattajille.

Alchemyn Englandin kuvagalleriat edustavat 1900-luvun alkuperäisiä goottilaista ​​herätystä ja kulttuuria, jotka esittelivät ja levittävät yksin autenttisia keskiaikaisia, renessanssi- ja viktoriaanisia tyylejä ja perinteitä nykypäivän lifestyle-markkinoille.

Alchemy Egnland on kuuluisa omasta suunnitellustaan ja goottilaisista tinakorujen valmistuksestaan, lahjatavaroistaan ja muista useista lifestule -tuotteistaan. Yritys on myös tunnettu ainutlaatuisesta ja autenttisesta taiteestaan, jotka kaikki on tuotettu Englannissa.

Alchemy Englandin kuvagallerioissa ja kuvakirjastossa on yksilöllisesti tunnistettavia tuhansia alkuperäisiä ja suosittuja kuvia, kuvatyylejä, tarinoita ja hahmoja.

Alchemy Empire kuvapankki sisältää useita huippukuvituksia raskaasta metallista kevyeen. Kook on Alchemyn 
kuvituksen lisensointi agentti pohjoismaissa

Lisensoi tunnistettava Alchemy England Brändi:

Alchemy England:n tärkein asia taiteen ja suunnittelun jälkeen on sen maailman laajuisesti tunnettu ja vahva tuotemerkki. Vuodesta 1977 lähtien maapallolla ei ole käytännössä yhtäkään markkina-aluetta , joka ei ole kuullut tai jolla ei ole erikoistuneita markkinoita ’Alchemy England’ -brändille.

Alchemy on tehnyt yhteistyötä useiden huippuartistien kanssa. Alchemyn kuvituksen lisensointi on helppoa!

Alchemy Englandin kuvia ei tarvitse käyttää vain 2D tuotteissa. Kuvia voidaan käyttää myös 3D tuotteissa, sillä yhä enemmän nämä teokset tarjoavat aiheita ja monille kolmiulotteisille, lisensoiduille lahjatavara-, sisustus-, ja lifestyle -tuotteille. Alchemyn tiimi voi helposti suunnitella myös uusia tuotemalleja. Alchemyn lisensointiosasto on tottunut tekemään monipuolisia lisensointiprojekteja. Taiteilijat ja suunnittelijat auttavat uusien tuotteiden kehittämisessä ja työskentelevät koko ajan verkossa suunnittelijoiden, kuvanveistäjien ja käsityöläisten kanssa tuotannon ohjaamiseksi.

Miksi kannattaa lisensoida Alchemy Englandin brändi?

 • Alchemy England on maailman laajuisesti tunnettu ja tunnustettu brändi
 • Yli 800 uniikkia kuvateosta kuvagallerioissa, jotka kiinnostavat kaiken ikäisiä 
 • Lisäkuvituksia löytyy tulevaisuuden lisätarpeita varten!
 • Alchemy Englandilla on yli 450 000 faniseuraajaa sosiaalisessa mediassa
 • Kaikkiin kyselyihin ja hyväksymiskierroksiin vastataan nopeasti, 48 tunnin sisällä
 • Alchemy lisensointi tiimi, joka kehittää Alchemyn lisensointia suunnitelmallisesti
 • Laaja kokemus lisensoinnista – ymmärtää myös lisensoijan tarpeet erinomaisesti
 • Lisensoijille näkyvyyttä ja tukea sosiaalisessa mediassa Alchemy seuraajille 
 • Alchemy England designilla on laaja ja uskollinen maailmanlaajuinen fanikanta

Kansainvälisesti toimiva Alchemy kuvituspalvelu. Kook Management toimii Alchemyn agentti ja kuvituksen lisensointi yhteistyökumppanina pohjoismaissa.

Miten Alchemyn kuvitusta voidaan käyttää?

Legendaarisia kuvia voidaan lisensointisopimuksen avulla käyttää erittäin laajasti eri käyttötarkoituksiin. Kuvitus voi olla osana tuotetta esimerkiksi sisustustuotteita, kirjoja, jne. Alla on listaus artikkeleista joissa Alchemyn kuvitusta on käytetty.

Alchemy kuvituksen lisensointi on helppoa lisensointiagentti Kook Managementin kanssa.

Kuvituksen lisensointi -esimerkkejä käyttökohteista

3D postikortit ja seinätapetit, Laukut ja lompakot, Vuodevaatteet; lakanat ja peitot, kalenterit, sisustustaulut, Kortit, Tarot-kortit ja pelikortit, Kellot ja rannekellot, Verhot, Tikkataulut tikat, Ovipinnoitteet, Juomalasit, Rumpukalvot, Kulutustavaroiden pintakuviointi, Kamppailulajien tuotteet – Marshal Arts, lahjatavarat, Gootti vaatteet, Kitaran Plektrat, Käsilaukut, Pääkoristeet, hiuskoristeet, Housut, Leggins, Opasteet, Tulostus ja painotuotteet, Puhelimen suojakuoret, Julisteet, Luottokortit, Kengät ja Saappaat, Sukat ,Urheiluvälineet, T-paidat, Pyyhkeet, Sateenvarjot, Naisten vaatteet, Liput, Lahjapaperi, Tietokonelaukut ja suojat, Mukit, Kehykset, jne…

Kuvituksen lisensointi – Yli 1000 kuvaa lisensoitavissa yrityksen käyttöön!

Alchemy kuvituksen lisensointi - Kook Management

Klikkaa Alchemy Gothic kuvagalleriaan

Alchemy UL13 illustration can be licensed from Licensing agency Kook Management.

Klikkaa UL13 Alchemy kuvagalleriaan

Miten saan Alchemy kuvat käyttööni? Kuvituksen lisensointi on nopeaa ja helppoa!

Alchemy Englandia edustaa lisensointiagentti Kook Management näissä maissa:
Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Kerro meille tarkemmin tarpeestasi ja lisensoitu kuva on nopeasti käytössäsi. Kuvituksen lisensointi on helppoa!

Kookia kiinnostaa liiketoimintasi ja sen kehittäminen. Minkälainen tarve yritykselläsi on kuvitukselle? Kerro meille tarkemmin tuotteestasi, markkinoistasi, missä ja kuinka yrityksesi toimii? Kuinka pitkäksi aikaa tarvitset kuvitusta käyttöösi?

Ota yhteyttä, Kerromme mielellämme lisää Alchemyn kuvituksista ja joustavasta lisensointisopimuksesta! Lähetä meille sähköpostia tai lähetä Whatas-App -viesti kuvaruudun oikeasta alakulmasta.

Kook Management toimii Alchemyn agentti yhteistyökumppanina pohjoismaissa ja etsii kuvituksille
yritysyhteistyökumppania.


Mikä Kook Management?

We believe there are many strategic tools companies under value as a success tools, eg. licensing. We challenge existing our customers strategy with new tools that will open new opportunities. We manage and sell customers IPs and actively promote them through our network. We get exited about licensing opportunities that we see with our clients. KOOK Management provides companies services related to licensing.

KOOK Management is constantly looking new potential IPs for licensing. Yes, we are licensing agency. How Kook is that?

Lataa itsellesi opas Alchemy -kuvitusten lisensointiin (eng.).

Joko tiedät mikä on Alchemy Licensing? Lue lisää sivuiltamme.

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com