Tunnusbiisi Saaristo Open festareille kesällä 2019_Kook Management-012823 - Copyright 2020 Kook Management - All Rights Reserved

Tunnusbiisi Saaristo Open -festareille

posted in: Markkinointi

Kaarinalainen Laulusaari toteutti Saaristo Open -festivaaleille oman tunnusbiisin. Tunnusbiisin kertoo tapahtumasta, arvoista, asioista joita halutaan tuoda esille. Saaristo Open on kesätapahtuma Kaarinan Hovirinnan rannassa.

Laulusaari toteutti yhteistyössä lauluntekijä Neiti Ö:n ja säveltäjä Valtteri Lipastin kanssa tunnuskappaleen Saaristo Open -festivaaleille. Tunnuskappaleen avulla Saaristo Open kertoo mm. musiikkitapahtuman synnystä ja kesäfestareille tärkeistä arvoista. 

Tunnusbiisin kirjottaminen aloitettiin huhtikuussa. Laulusaaren toteutusmallina on hyvä taustatyö tilaajasta ja heidän asiakkaistaan ja yhteistyökumppaneistaan. Biisin säveltämiseen ja sanoittamiseen kirjoitukseen kuuluu myös verkkokysely tilaajalle, jonka avulla saadaan lisää ymmärrystä asiakkaan tavoitteesta ja tavasta toimia. Tavoitteena on ymmärtää laajasti tilaajan kulttuurista, arvoista, tarinasta ja tulevaisuuden tavoitteesta. Tunnusbiisin tilaaja haluaa usein myös osallistua biisin tekemiseen. Saaristo Open tuli mukaan sanoitusvaiheeseen tunnaribiisin loppumetreillä. 

Uutta tunnusbiisiä voidaan käyttää kaikissa tapahtuman medioissa!

Tunnusbiisi esitettiin Saaristo Openin ensimmäisessä LIVE -esityksessä kesäkuussa 2019. Esityksen toteuttavat biisintekijätyöryhmä Neiti Ö ja Valtteri Lipasti. Kaarinalainen ryhmä avasi Saaristo Openin kesän omalla improhitti esityksellään. Improhitti on musaimproteatteria, jossa osallistetaan yleisö biisien tekemiseen yhdessä ja lopputulos improtaan hetkessä esiintymislavalla.

Mikä Tunnusbiisi ?

Tunnusbiisi viestii kuulijoilleen Saaristo Open -festivaalien tarinasta ja fiiliksestä ja paikallisuudesta. Biisiä voidaan käyttää kaikissa tapahtuman digimedioissa kuten videoissa, podcasteissä, jne.

Lisätietoja tunnusbiisistä ja sen käyttökohteista löydät KOOK blogikirjoituksesta täältä. Kuuntele myös valmiit tunnusbiisi -esimerkit!

Kuuntele Saaristo Open -festareille sanoitettu ja sävelletty tunnusbiisi.

Mukana tunnusbiisi -projektissa

KOOK Management toimii agentuurina, joka palvelee asiakkaitaan löytämään parhaan luovan alan osaajan oikeaan tarpeeseen. Kook kouluttaa asiakkaitaan ymmärtämään paremmin laaja-alaisen yhteistyön luovien alojen ammattilaisten kanssa. Kook uskoo erilaisuuteen ja erottuvan viestin mahdollisuuksiin.

Laulusaari sijaitsee Suomi-Neidon Lounais-Merenhelmassa Saariston Rengastiellä – Kaarina-Kuusisto-akselilla. Laulusaaressa työskentelee lauluntekijä Neiti Ö – toisin sanoen teatteriohjaaja, dramaturgi, näyttelijä, biisintekijä Nina Erjossaari. Laulusaari tekee sanoituksia ja biisejä sekä toteuttaa uusia musiikkinäytelmiä.

Lisätietoja tunnusbiisistä asiakaspalvelu (at) kookmanagement.fi

Ps. Haluatko jatkossakin lukea yritysten muutosjohtamisesta, markkinoiden muutoksesta ja uusista työkaluista sekä menetelmistä yrityksen, myynnin ja henkilöstön kehittämiseksi? Jätä yhteystietosi ja pysyt jatkosssakin ajantasalla ??

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com