Kuvitus herättää huomiota kaikessa viestinnnässä

Kuvitus ja tehokuvat – Näin pieni Debit-kortti kuvitus herättää huomion!

posted in: Markkinointi

Debit-kortti kuvitus on loistava esimerkki mediapinnasta, jossa on hyödynnetty Alchemyn kuvitus -teoksia. Käytettäessä kortti varmasti herättää huomiota ja mitä suurempana Alchemyn teosta pystyy tarkastelemaan, sitä enemmän siitä löytää hienoja yksityiskohtia.

Kuvituksessa Debit korteissa on käytetty useita Alchemyn kuvituksia Gothic Art galleriasta ja Alchemy UL13 ( Urban Rock ) kuvagalleriasta.

Miten debit-kortti erottuu edukseen markkinoilla kuvituksen avulla?

Nykyisin monet yritykset ja brändit miettivät kuinka erottua omalla viestillään , tuotteellaan tai palvelullaan markkinoilla. Tehokkaat ja voimakkaat kuvitukset saavat huomiota, iskevät silmää ja jättävät tehokkaasti muistikuvia. Kook Management edustama Alchemy England erottuu omalla rohkealla tyylillään kaikilla kuvagallerioilla. Alchemyn lisensoitavat galleriat sisältävät yli 800 teosta. Suosituimmat muistetaan 1970 luvulta.

Debit-kortti kuvituksessa voi käyttää Alchemyn gallerioita

  • Alchemy England on maailman laajuisesti tunnettu brändi
  • Alchemyn kuvat kiinnostavat kaiken ikäisiä. Yli 800 uniikkia kuvateosta kuvagallerioissa
  • Alchemy Englandilla on yli 450 000 faniseuraajaa sosiaalisessa mediassa
  • Kaikkiin kyselyihin ja hyväksymiskierroksiin vastataan nopeasti, 48 tunnin sisällä
  • Alchemy lisensointi tiimi, joka kehittää Alchemyn lisensointia suunnitelmallisesti
  • Laaja kokemus lisensoinnista –  ymmärtää myös lisensoijan tarpeet erinomaisesti
  • Lisensoijille näkyvyyttä ja tukea sosiaalisessa mediassa Alchemy seuraajille 
  • Alchemy England designilla on laaja ja uskollinen maailmanlaajuinen fanikanta

Muita esimerkkejä, joiden kuvitus on toteutettu Alchemyn kuvituksilla mm. sisustustaulut, Kortit, Tarot-kortit ja pelikortit, Kellot ja rannekellot, Verhot, Tikkataulut tikat, Ovipinnoitteet, Juomalasit, Rumpukalvot, Kulutustavaroiden pintakuviointi, Kamppailulajien tuotteet – Marshal Arts, lahjatavarat, Gootti vaatteet, Kitaran Plektrat, Käsilaukut, Pääkoristeet, hiuskoristeet, Housut, Leggins, Opasteet, Tulostus ja painotuotteet, Puhelimen suojakuoret, Julisteet, Luottokortit, Kengät ja Saappaat, Sukat ,Urheiluvälineet, T-paidat, Pyyhkeet, Sateenvarjot, Naisten vaatteet, Liput, Lahjapaperi, Tietokonelaukut ja suojat, Mukit, Kehykset, jne…

Licensing agency Kook management reprecents Alchemy in Finland. Lisensointiagentti KOOK edustaa Alchemy kuvitus gallerioita Suomessa.

Mikä on Alchemy England-kuvitus?

Alchemy Licensing perustettiin noin vuoden 2002 aikana hallitsemaan kasvanutta kysyntää kuluttajamarkkinoilla oleville Alchemy-tuotteille ja rakkaudesta brändiä ja sen ainutlaatuisille, erottuville taideteoksille. Alchemy Licensing siemenet alkoivat kuitenkin itää jo 80-luvun alkupuolella t-paita -lisenssillä, joka myönnettiin Lontoolaiselle yritykselle.

Lue lisää Alchemyn historiasta ja kuvagallerioista sivuiltamme. Jos kiinnostuit Alchemyn kuvituksen käyttämisestä, kerro meille lisää ja ota yhteyttä!

Kiinnostaako kuvituksen käyttö yrityksesi markinoinnissa, viestinnässä tai tuotteissa? Kirjoitimme Alchemyn kuvien käytöstä lyhyen oppaan, löydät sen täältä.

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com