Kysely yrityksille tärkeästä aiheesta, myynnin kehittäminen vuonna 2020 - tulevaisuuden työelämätaidot-011299

Myynnin kehittäminen – Nopeasti muuttunut ympäristö tarvitsee uusia työkaluja

Minkälaista osaamista tarvitsemme työelämässä ja miten myynnin kehittäminen tehdään tulevaisuudessa? World Economic forum on määritellyt raportissaan tulevaisuuden työelämän taitoja 10 kpl. Kaikki kuuluvat myyntityöhön, mutta kuinka toteutuu myynnin kehittäminen? Raportissa läpikäydyt tulevaisuuden työelämätaidot ovat kompleksinen ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu, luovuus, sosiaaliset taidot, yhteistyötaidot, tunneäly, päätöksentekokyky, palveluorientoituneisuus, neuvottelutaidot, kognitiivinen joustavuus. Tiesitkö, että kaikkia näitä kykyjä voidaan opetella ja kehittää? Tämän lyhyen kyselyn tavoitteena on selvittää myynnin kehittämisen ja kouluttamisen nykytila yrityksissä.

Kyllä, me uskomme myyntiin, muutoksen nopeuteen ja uusiin työkaluihin. Olemme aikaisemminkin kirjoittaneet tulevaisuuden työelämän tarpeista ja WEForumin raportista. (jos et vielä ole tutustunut siihen, löydät artikkelin KOOKin sivuilta tästä. ). Myynnin kehittäminen ja kouluttaminen kannattaa aina. Perinteisillä työvälineillä yritys ei välttämättä pysy ympäristön muutoksen vauhdissa. Sama ongelma on myös myynnissä. Myynnin ammattilaiset pystyvät muuttumaan nopeasti jos heille annetaan siihen mahdollisuus. Joskus yritysen prosessit hidastavat tai hankaloittavat muutosta mutta usein myynnin kehittäminen onnistuu myös ihmistaitoihin panostamalla. Muutama kysymys:

  1. Käytetäänkö yrityksessäsi perinteisiä myynnin koulutusmenetelmiä?
  2. Tuntuuko siltä, että asiakkaat ja maailma muuttuvat nopeammin ympärillä kuin sinä tai tiimisi?
  3. Uskotko, että uusilla työpajamenetelmillä pystyisit oppimaan nopeasti uutta jos vanhasta pystyttäisiin luopumaan?
  4. Tuntuuko siltä, että tiimisi suunta, arvot tai strategia ei ole samalla viivalla kanssasi?

Jos vastaus on KYLLÄ jokaisessa neljässä kohdassa, on aika kokeilla uusia työvälineitä. Vastaa alla olevaan lyhyeen kyselyyn. Aikaa sen täyttämiseen kuluu 2 minuuttia. Jos haluat pysyä myynnin koulutuksen ja kehityksen matkassa mukana, jätä lomakkeessa sähköpostiosoitteesi niin saat loppuyhteenvedon kun projekti on valmis.

Yhteistyöterveisin, Team KOOK

Laadi oma käyttäjäpalautekysely

Myynnin kehittäminen -kysely mobiilisti?

Käytätkö mobiilia? Klikkaa tästä niin lyhyen kyselyn täyttäminen on nopeampaa!

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com