Mother And Milk - Animationsregissör Ami Lindholm. Animationsämnen inkluderar amning, familj, relation, föräldraskap.

Amning, ung familj, förhållande – Prisbelönt mor och mjölk-animation nu i Vimeo

Vi har arbetat med mor och mjölk i fem månader. Animeringsdirektör Ami Lindholm har regisserat 10-minuters animationen Mother and Milk. Animationen visar skönheten och skräck att växa upp som mamma – i en katastroffilm.
Vad säger animationen? Barnet har just fötts men mjölken stiger inte alls. Efter svettjustering dyker slutligen upp den första droppen mjölk. Sedan dess har mjölk duschats oavbrutet och det tidigare livet drunknar i det mjölkhavet. Ja, det är lämpligt absurt överdrivet, överflödigt, men ändå passande COOK-liknande varmt, rörande, uppvaknande, identifierbart och imponerande.

Moderns mjölk och amning – Effektivitet och stöd för workshops

Animationen passar hemma, familjer, företag och arbetsgemenskaper, utbildningar och workshops. I synnerhet unga familjer och mödrar har fått kamratstöd från animering för en ung familjs dagliga liv, föräldraskap, amning. Mor och mjölk animation ger kul från vardagliga missuppfattningar och tankar om vardagliga utmaningar. Animationstemaet föräldraskap, amning, ung familj, förhållande stöder många workshops organiserade för unga familjer eller arbetsgemenskaper. Hälso- och sjukvårdspersonal har använt animering vid evenemang och utbildningar. Animering är också lämplig för multikulturella workshops, eftersom det är en animation som kan förstås på alla språk.

Moder- och -Mjölk-animationen passar bra för att öppna en konversation om föräldraskap och fungerar som ett viktigt kamratstöd för föräldrar i en värld där moderskap och amning ofta är snäva föreställningar.

Mor och mjölk animatio regissör Ami Lindholm säger:
”Jag vill lyfta fram mödrarnas utmattning och visa hur holistisk amning är. I min film vill jag säga att trötthet och negativa känslor är tillåtna. Med min konst vill jag förändra moderbilden i en mer realistisk och medkännande riktning ”.

Animationen har vunnit priser t.ex. I Japan, ”Minister for Foreign Affairs Award” 6th New Chitose Airport Int’l Animation Festival (Official Selection, Hokkaido, Japan) i november 2019. Den har ställts ut på flera festivaler i Finland och på internationella festivaler.

Positivt kamratstöd, vardaglig humor och tanken på ett förhållande – Titta på Mother and Milk-animationen på Vimeo

Moder och mjölk-animationen, regisserad av Ami Lindholm, kan köpas och hyras på VIMEO. Värt att se.


Ps. KOOK letar efter Mor och Milkille partners från företag och samhällen. Ta kontakt kundservice@kookmanagement.fi.

Mother and Milk animaatio – vanhemmuus, imetys ja nuori perhe from Kook Management on Vimeo.

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com