KOOK är en licensgivare i Alchemy England. Den populäraste Alchemy-bildbanken Black Rose.

KOOK är specialiserat på att betjäna företag som vill sticka ut i internationell konkurrens i framtiden. Vi kan hjälpa företag med ett tydligt mål i alla aktiviteter, från talangdagar till kundevenemang eller digitala tjänster, produktutveckling eller personalutveckling. Vi samarbetar med flera utvecklingspersoner och använder aktivt de kreativa branscherna. TEAM Kook har kreativa proffs, alla med sina egna specialtjänster. Med hjälp av partners är KOOKs företagskunder de första som kan använda nya verktyg för att utveckla eget företag, produktion, personal och kunder. Har ditt företag använt licensieringstjänster?

För att sticka ut på marknaden är det värt att göra saker annorlunda än andra verkar på samma marknad. Genom att utveckla motståndskraft med partners, Företaget kan utveckla marknaden och bygga nya affärer. Förmågan att svara på snabbt föränderliga marknader är KOOKs kärnkompetens.

Nya verktyg för framtiden:

Med hjälp av Kooks tjänster är det möjligt att bygga t.ex. genom workshops och coachning, utveckla nya förmågor, utveckla gamla eller dolda förmågor för att öka motståndskraften. Dessa inkluderar t.ex. framtida arbetslivskunskaper , varumärkesutveckling, ledning och styrelsearbete, företagets strategiska konkurrensfördel, utveckling av företagets motståndskraft. Med de tjänster som Kook representerar kan företaget utveckla sin verksamhet snabbare än de gamla traditionella metoderna.

KOOK Licensing Agent - Vi utför för att göra KOOK-förändringar i affärer. 
Hur KOOK är det?

Licensieringstjänster och licensagent – Verktyg för företag:

Vi är glada över möjligheterna att licensiera, ännu mer. Det kommer att leda till win-win-avtal till förmån för båda parter. Det finns mer tillsammans. Ett företag kan bygga nya tjänster för sina kunder som sticker ut genom licensiering. Till exempel fungerar Kook som licensagent och representerar t.ex. Alchemy England Företagets populäraste illustrationer och bildgallerier. Ett bildgalleri är Alchemys Black Rose, ett exempel på det högst upp på sidan. Alla bilder i Alchemy är licensierade för användning av företaget. Licensiering gör det mycket snabbt möjligt för ett företag att lansera ett nytt verktyg, till exempel för att öka medvetenheten eller öka försäljningen för sin målgrupp.

”Var inte beställare, var marknadsförare”

Är du redan bekant med licensmöjligheter? Berätta för vårt team mer detaljerat och spendera de närmaste fem minuterna på detta ” Hur blir jag licensinnehavare? ”för att fylla i formuläret. Vi kommer att bekanta dig med dina licensbehov och kontakta dig inom 24 timmar.

Vi vill att ditt företags försäljning också ska växa i framtiden

KOOK tillhandahåller tjänster, erbjuder licensverktygsverktyg och utvecklar nya distinkta lösningar för sina kunder. Kooks affärskompetens och partnerservice har oerhört mycket att erbjuda företag, städer och kommuner såväl som samhällen. Vi lyssnar – Kontakta oss!