Alchemy Licensing från England sedan 1977 representerat av KOOK Management Licensing Agency

Födelseberättelsen om Alchemy England. Från ett litet företag i England till globalt erkännande. Alchemy England grundades för över 40 år sedan 1977 av två bröder som var passionerade punk / metalhead-studenter. De gjorde handgjorda smycken av bly och smälte det på en liten spis i deras lägenhet och sålde dem i en stenbenad butik. Sedan började de resa till festivaler över hela Europa som sålde smycken från bagageutrymmet i bilen. Så småningom spred sig ordet, populariteten växte och snart blev Alchemy ett alternativt kulturdesignföretag som gjorde saker till band i världsklass som Iron Maiden, Metallica, Motörhead, ACDC och många andra.

Sedan dess har Alchemy vuxit till det bästa och mest erkända globala varumärket i gotiska, fantasy och alternativa kulturer. Idag säljs Alchemy-produkter i mer än 60 länder runt om i världen. Det finns över 450 000 följare på sociala medier. Alchemy England är också känt för sin expertis inom design och tillverkning av reklamgåvor, smycken och prestigefyllda utmärkelser. Produkterna har använts vid högt profilerade firande som Classic Rock, Cosmopolitan, Virgin Money och Golden Gods.

Alchemy Licensing grundades runt 2002 för att hantera den växande efterfrågan på Alchemy-produkter på konsumentmarknaden och efter kärleksmärket och dess unika, distinkta konstverk. Emellertid började frön av Alchemy Licensing att gro under början av 1980-talet med en t-shirtlicens beviljad till ett London-företag som faktiskt ägdes av ett av Englands ledande POP-band.

Hur kan illustrationer licensieras och användas?

Alchemy fotogallerier är lämpliga för många behov eftersom de tilltalar alla åldersgrupper. Vad vill den licensierade illustrationen säga och stöder Alchemy-varumärket din försäljning till din målgrupp? Hur kan du använda fler Alchemy Illustrations i framtiden, eftersom samma tema och stil säkert kan hittas i bildgallerier för din användning. Läs mer i vår guide till Alchemy-licensiering.

Vi uppdaterade också våra omfattande licensalternativ för bildgallerier för vår artikel. I allmänhet är Alchemy Licensing full av möjligheter, du bör gärna fråga och berätta om ditt affärsmål och behov. Läs mer i vår artikel ” Stå ut med ditt konstverk! – Licensiering av den legendariska illustrationen av Alchemy England

Upptäck Alchemy Englands mer än 1000 möjligheter!

Alchemy England fotogallerier – Alchemy Gothic Art gallery:
Alchemy Gothic Series
Alchemy Gothic Fantasy Series
Alchemy Gothic Black Rose-serie
Alchemy Gothic Empire-serien
Alchemy Gothic The Dark Age-serien
Gotisk bildpall för alkemi
Alchemy Gothic Schetch Book

Alchemy Licensing från Kook Management Licensing agent team

Alchemy England fotogallerier – Alchemy UL13 (Urban Rock) Art Gallery:
Alchemy UL13 konstverk Urban Rock
Alchemy UL17 konstverk
Alchemy UL13
Stigmatiserad konstverk
Alchemy UL13 Schetch Book
Alchemy UL13 bildpall
Alchemy UL13-logotyper

Alchemy UL13 är ett populärt och legendariskt bildbibliotek och enkelt licensierat av Alchemy Licensing Licensing Agent med hjälp av Kook Management

Hittade du en intressant bild i fotogallerierna?

Kook Management representerar varumärket Alchemy och Illustrations i Finland. När du hittar bilderna du behöver i bildgallerierna, låt oss veta mer om dina användningsbehov. Behöver du illustrationer i de nordiska länderna och hur länge?
Läs mer om vår Alchemy Licensing-tjänst i vår artikel!