KOOK deltar aktivt i varumärken för Licens Licensing Europe.

Licensiering utvecklar snabbt ett företags verksamhet. Vårt företag är glada över de licensieringsmöjligheter vi ser hos våra kunder. KOOK Management ger företag distinkta tjänster från försäljning, marknadsföring och personalutveckling genom kreativa metoder. Ja, vi hanterar, licensierar och internationaliserar med våra kunder. Hur KOOK är det ?

Licensiering och IPR

Det finns ett antal utmärkta strategiska verktyg för företag att använda, till exempel licensiering och användning av kreativa metoder i företag. Vi pratar inte om kreativ redovisning – istället utmanar vi en befintlig strategi med nya verktyg som öppnar upp för nya möjligheter. Vi hanterar kundernas IP-rättigheter och säljer och marknadsför dem aktivt till målgrupper.

Vårt uppdrag – affärsutveckling

Kook Management betjänar företag i tider av förändring och utveckling; lag och ledningsgrupper. Vi använder vår egen erfarenhet på en snabbt föränderlig marknad. Vi utvecklar våra kunders förmågor under förändring, agerar som brobyggare, stärker team och vård. KOOK tror på ett annat perspektiv, på ett systematiskt, gränsöverskridande, ibland skakigt sätt. Vi lyssnar och coachar våra kunder. Vi tjänar i situationer där våra kunder behöver support för nya framtida riktningar. Vi utnyttjar också kreativa proffs med sin förmåga att få ett nytt perspektiv på det som är viktigt för våra kunder.

Licensiering och agenttjänstert

KOOK Management är ett finskt konsultföretag. Vi letar efter varumärken att utveckla, använda, växa. Att också betjäna vårt affärsnätverk i EU. Vi letar också efter bra öppna och aktiva licensierare och agenter för vårt växande nätverk.

Vi erbjuder licenstjänster till företag som söker tillväxt, t.ex. med hjälp av kreativa proffs. Vi vill till exempel. att utöka våra kunders verksamhet och intäktsströmmar till internationella marknader och nya målgrupper. Vi förlänger också livscykeln för konstnärers verk. Licensiering ökar livscykeln och effekten av kreativt arbete i nya medier, applikationer och målgrupper.

KOOK är medlem i agenter och chefer i kreativa industrier. Kook är en aktiv licensbyrå.

KOOK Management föredrar sitt eget kreativa synsätt framför affärsutveckling, eftersom KOOK betyder ett annat sätt att arbeta djärvt. KOOK, en person som sticker ut från mängden.

Licensiering och IP-adresser

Våra kunder är företag inom tillverkningssektorn, produktionsföretag och företag som är verksamma inom detaljhandeln. Vi erbjuder våra kunder licensieringsmöjligheter, till exempel att nå en ny kundgrupp, växa sitt marknadsområde, stödja produktutveckling eller utveckla ett eget företag.

Är du en tillväxtinriktad spelare?

Är du en tillväxtinriktad spelare?Vara i kontakt! Lämna ett meddelande, ett förslag, en idé – vi lyssnar! Vi är också glada att möta till exempel genom ZOOM, berätta för oss dina tankar och mål. #licens #licens

Hur får jag en licens att använda den? Berätta mer om ditt företag. Efter att ha fått mer information kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt för att diskutera dina licensbehov. Snälla slutför den här undersökningen. 

Berätta situationen, dina behov, dina mål och var du behöver våra tjänster. Vi lyssnar. Mer detaljerad kontaktinformation finns här.