KOOK deltar aktivt i varumärken för Licens Licensing Europe.

Lisensointi kehittää yrityksen liiketoimintaa nopeasti. Yrityksemme innostuu lisensoinnin mahdollisuuksista, joita näemme asiakkaidemme kanssa. KOOK Management tarjoaa yrityksille erottuvia palveluita myynnistä, markkinoinnista ja henkilöstön kehittämisestä luovien menetelmien avulla. Kyllä, manageroimme, lisensoimme ja kansainvälistämme asiakkaidemme kanssa. Hur KOOK är det ??

Licensiering och IPR

Yritysten käyttöon on olemassa useita erinomaisia strategisia työvälineitä, joita yritykset hyödyntävät, esimerkiksi lisensointi ja luovien menetelmien käyttö yrityksissä. Emme puhu luovasta kirjanpidosta – sen sijaan haastamme olemassa olevan strategian uusilla työkaluilla, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia. Hallitsemme asiakkaiden IP-oikeuksia ja myymme sekä markkinoime niitä aktiivisesti kohderyhmille.

Missiomme – liiketoiminnan kehittäminen

Kook Management palvelee yrityksiä muutoksen ja kehityksen aikoina; tiimit ja johtoryhmät. Käytämme omaa kokemusta nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Kehitämme asiakkaidemme kyvykkyyksiä muutoksen aikana, toimimme sillanrakentajana, vahvistamme tiimejä ja välitämme. KOOK uskoo erilaiseen näkökulmaan, systemaattisella, rajat ylittävällä, joskus ravistelevalla tavalla. Kuuntelemme ja valmennamme asiakkaitamme. Palvelemme tilanteissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat tukea uusille tulevaisuuden suunnille. Hyödynnämme myös luovia ammattilaisia heidän kyvyllä tuoda uutta näkökulmaa asiakkaillemme tärkeisiin asioihin.

Lisensointi ja agenttipalvelut

KOOK Management om suomalainen konsulttiyritys. Etsimme brändejä kehitettäväksi, hyödynnettäväksi, kasvatettavaksi. Palvelemaan myös yritysverkostoamme EU: ssa. Etsimme myös hyviä avoimia ja aktiivisia lisensoinnin ammattilaisia ja agentteja kasvavaan verkostoomme.

Tarjoamme lisensointipalveluita kasvua hakeville yrityksille mm. luovien amattilaisten avulla. Haluamme esimerkiksi. laajentaa asiakkaidemme toimintaaa ja tulovirtoja kansainvälisille markkinoille sekä uusille kohderyhmille. Pidennämme myös taiteilijoiden teosten elinkaarta. Lisensointi lisää luovan työn elinkaaria ja vaikutusta uusissa medioissa, sovelluksissa ja kohderyhmissä.

KOOK är medlem i agenter och chefer i kreativa industrier. Kook är en aktiv licensbyrå.

KOOK Management pitää parempana omaa luovaa tapaansa liiketoiminnan kehittämisessä, koska KOOK tarkoittaa erilaista toimintatapaa rohkeasti. KOOK, henkilö, joka erottuu joukosta.

Licensiering och IP-adresser

Asiakkaitamme ovat valmistavan alan yritykset, tuotantoyritykset sekä vähittäiskaupanalalla toimivat yritykset. Tarjoamme asiakkaillemme lisensoinnin mahdollisuuksia esimerkiksi uuden asiakasryhmän tavoittamiseksi, markkina-alueen kasvattamiseksi, tuotekehityksen tueksi tai oman yrityksen kehittämiseksi.

Oletko kasvuhakuinen toimija?

Ollaan yhteyksissä! Jätä meille viesti, ehdotus, ajatus – me kuuntelemme! Tapaamme myös mielellämme esimerkiksi ZOOMin välityksellä, Kerro meille ajatuksesi ja tavoitteesi. #licensiering

Kuinka saan lisenssin käyttööni? Kerro meille lisätietoja yrityksestäsi. Saatuamme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian keskustellaksesi lisensointitarpeistasi. Ole hyvä ja täytä tämä kysely , kiitos.

Kerro meille tilanne, tarpeesi, tavoitteesi ja missä tarvitset palveluitamme. Kuuntelemme. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä .