Etsitkö Gothic Art -kuvitusta käyttöösi- Alchemy England?
Alchemy Empire kuvapankki sisältää useita huippukuvituksia raskaasta metallista kevyeen. Kook on Alchemy England agentti pohjoismaissa

KOOK Management toimii useiden kuvitusammattilaisten lisensointiagenttina. Alchemy Egnland ja KOOK tapasivat Lontossa Brand Licensing Europe lisensointialan ammattilaisten tapahtumassa. Yhteistyö alkoi 2020 alussa ja nykyään KOOK Management edustaa Alchemy England gallerioita Suomessa ja naapurimaissa.

Kook Management toimii Alchemy England agentti yhteistyökumppanina pohjoismaissa ja etsii goottikuvituksille yritysyhteistyökumppania.
Alchemyn England teokset ja kuvitukset ovat kevyistä ikonisista pastellisävyistä raskaisiin symboleita pursuavaan mustaan, luurangosta keijuun goottisiin aiheisiin. Alchemyn kuvituksia käytetään monilla toimialoilla B2B ja B2C yhteyksissä. Kuvitusten mystisyys herättää katsojan kiinnostuksen aina ja se jättää myös varman muistijäljen katsojalle. Tuhannesta kuvitusvaihtoehdoista löytyy varmasti uniikki kuva yrityksesi tarpeisiin.

Alchemy England galleriat:

Alchemy  England UL13/17

Kansainvälisesti toimiva Alchemy kuvituspalvelu. Kook Management toimii Alchemyn agentti yhteistyökumppanina pohjoismaissa.

Alchemy England Gothic Art Library

Huippu suosittu Alchemyn kuvapankki Black Rose. Kook agentti -palvelu etsii yhteistyökumppania pohjoismaista.