Licensföretaget Kook-ledningen har Alchemy i Finland. Licensombud KOOK representerar Alchemy i Finland.

Alchemy – Fantastisk svart illustration!

KOOK har gjort affären legendarisk Alkemi med England representerar mer än 1000 toppverk i deras bildgallerier. Företaget är världens ledande varumärke inom gotisk och alternativ kultur.

Alchemys illustrationer kan användas i stor utsträckning för ett antal ändamål, vilket kräver svarttalande gotiskt-inspirerade illustrationer, t.ex. konsumentprodukter, inredning, företagsillustration etc. Det bästa sättet att bekanta sig med företagets bilder är på dessa i bildgallerier .

Vad är den legendariska illustratören – Alchemy?

Alchemy är ett ansedd företag som anses vara en ledande aktör inom konstbranschen när det gäller gotiska eller alternativa kulturillustrationer. Licensverksamhet föddes en gång på grund av den stora efterfrågan på Alchemy-illustrationer på marknaden och kärnlagets stora kärlek till konstverk och branding. Alchemy England har över 1000 fantastiska och unika verk att licensiera.

Varför välja en partner?

Alchemys egen, lilla, passionerade, produktmedvetna och licensgivande partner. Teamet hanterar, marknadsför och stöder Alchemys nätverk i stor utsträckning i Storbritannien.
Företagets personal är erfarna licensinnehavare som började arbeta med de bästa rockbanden redan på 1970-talet. Alchemy har mycket erfarenhet och insikt i Licensgivarens behov och är därför en bra långsiktig partner.

Kook Management fungerar som licensagent för Alchemy England i Finland och grannländerna. Kooks ansvar inkluderar att representera Alchemy-varumärket och Illustrations i nätverk, företag och informera alla potentiella företagskunder i stor utsträckning om Alchemys licensalternativ.

Alchemy har många följare i världen, inklusive på sociala medier och Alchemys fotogallerier är välkända runt om i världen. Om ditt företag behöver en minnesvärd illustration finns det alternativ

Licensföretaget Kook-ledningen har Alchemy i Finland. Licensombud KOOK representerar Alchemy i Finland.

Alchemy Gothic Art Library bildspel nedan:

Alchemy Urban Rock-stil Alchemy UL13 konstbibliotek som innehåller

Vi berättar gärna mer om flera licensalternativ för ditt företag. Berätta om dina licensbehov och kontakta oss gärna!

Vänliga hälsningar,

KOOK Management Oy
licensing (at) kookmanagement.fi

Follow Arto:

eMBA, B.Eng.

Kookin perustaja Arto innostuu muutoksen hyödyntämisestä. " Hyvällä tiimillä varmistetaan positiivinen syke tulevaisuudessakin." Arto Kunnola on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Lempiaiheita ovat yritysten kehittäminen, lisensointi, erottautuminen, resilienssi, kansainvälisyys ja luovien alojen menetelmien hyödyntäminen. Lue lisää Artosta https://www.kunnola.com