Uutta näkökulmaa palveluihisi

Viestinnässä kaikki elementit tukevat toisiaan. Hyvin kirjoitettu teksti, tehty presentaatio tai yrityksen verkkosivut tarvitsevat puhuttelevia kuvia ja videoita. Nämä tukevat kohderyhmän viestintää ja sammalla rakentavat yrityksen / henkilön brändiä. Kuvat ja videot ovat viestinnässä entistäkin korostuneemmassa asemassa.

Yrityksen brändin rakentaminen

Vanha sanonta: jos olet hajuton ja mauton brändi, et jää mieleen kohderyhmällesi. Aivan, mitään sanomaton viestintä ei puhuttele ketään. Kaikkeen sisältöön kannattaa panostaa suunnittelusta toteutukseen. Pienelläkin budjetilla saa viestinsä perille. Osa yrityksistä tekee kaiken sisällön itse, osa investoi ammattilaisiin ja osa sekoittaa näm kaksi taitavaasti keskenään. Hyvin tuotettu sisältö jää mieleen ja puhuttelee vuosienkin päästä. Kukapa ei haluaisi tulla muistetuksi brändinä? Hyvin toteutettu visuaalinen viestintä on yksi tärkeä elementti brändin rakentamisessa.

 

Kook Visions -palvelut:

Viestintäsuunnitelmat yrityksille ja yhteisöille

Palvelukuvaus: käydään lävitse yrityksen- ja viestinnän tavoite, nykyelementit ja viestinnän haasteet. Avainhenkilöiden kanssa pidetään viestinnän workshop, jonka jälkeen yrityksellä on selkeä priorisoitu polku jatkotoimenpiteitä varten. Workshopissä käsitellään viestinnän tavoitteen lisäksi viestintää nykytilanteesta, kohderyhmistä, haasteiseta ja resursseista.

Näkyvyyden kartoitus, viestin teroitus ja toimintaehdotus

Palvelussa kartoitetaan yrityksen näkyvyys somekanavissa, verkkosivujen toimivuus, hakusanojen kartoitus ja toimintaehdotus viestinnän parantamiseksi ( kohderyhmät, aktiivisuus, resurssit )

Brändi- ja fiiliskuvat lokaatiossa

Yrityksen strategian ja mediamiksin tarpeiden mukaiset kuvat yrityksen käyttöön. Palvelu sisältää alkukartoituksen visuaalisen viestinnän tarpeista. Palvelussa kuvataan tapahtuma, tilaisuus, henkilöt asiakkaan tiloissa.

Tapahtumakuvaus ( video/still -kuvaus )

Tallennetaan yrityksen tilaisuus tapahtumapaikalla videotallenteeksi tai still-kuviksi. Kuvaus tehdään suunnitelman mukaisesti 2-3 kameralla ja ulkoisilla mikrofoneilla lokaatiosta riippuen. Videotallenteessa on HD tasoinen kuva ja ääni. Kuvauksissa voidaan myös hyödyntää 360- tai drone -kuvausta.

Teemakuvaukset studiolla

Teemakuvauksia järjestetään kerran kuukaudessa Studiossa. Kuvaukset voivat olla esimerkiksi valmistuvasta teoksesta (tanssi/näytelmä) tai bändin tai  orkesterin promokuvaus. Kuvauspaketit vaihtelevat teeman mukaisesti. Kuvat toimitetaan korkearesoluutioversioina peruskäsiteltyinä asiakkaan ladattavaksi linkin kautta.

Kerro viestintätarpeestasi tarkemmin. Me kuuntelemme.

Tutustu lisää: