KOOK agentti -palvelut ammattilaisille

Agentti edustaa useita yrityksiä eri toimialoilta, jotka tarvitsevat tukea tuotteen tai palvelun myynnissä. KOOK -agentti tarjoaa myynti ja markkinointiosaamista yritysten käyttöön myynnin kasvattamiseksi. KOOK Managementillä on kokemusta agentuuritoiminnasta seuraavilta aloilta: luovat alat, bioteknologia, pakkausteollisuus, graafinen teollisuus. Edustamme Suomessa päämiehiämme aktiivisesti yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yksi päämiehistämme on Alchemy England, jonka Black Rose -kuvitusgallerian kuva on sivun yläosassa.

Haemme asiakasyrityksillemme ratkaisuja luovien alojen ammattilaisten palveluiden avulla. Hyvällä tiimillä, tavoitteella ja briiffillä, nämä palvelut tukevat asiakkaamme toimintaa. Asiakasyrityksemme saa esimerkiksi lisensoinnin avulla merkittäviä erottautumistekijöitä tuotteisiinsa tai palveluihinsa. Parhaimmillaan luovien alojen palveluiden avulla voidaan tukea myös yrityksen brändiä, myyntiä sekä tarjota työkaluja asiakasyrityksen tuotteiden/palveluiden tarinan vahvistamiseksi markkinoilla.

#lisensointi #kansainvälisyys #luovatalat #agentti

Tunnuskappale eli tunnaribiisi yrityksille on erottautumistekijä tarinankeronnassa ja agentti -palveluissa.

AGMAn jäsen – KOOK

Kook Management toimii luovien alojen agenttina ja agentti on AGMAn ( Agents and Managers in creative industries ) jäsen.

Tiedoksi, olemme ulkoistaneet kirjanpidon. Emme ole sen ammattilaisia mutta ymmärrämme syvällisesti tunnuslukujen viestin. Olemme vapauttaneet aikaa toiminnassamme sille mitä osaamme parhaiten. Me olemme Kook Management – agenttitoimisto , agentuuri, välittäjä.

Olemme työskennelleet vuosia luovien alojen toimijoiden kanssa ja havainneet tarpeen luovien alojen välittäjille. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhteistyöverkostoa liiketoiminnnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi. Katsomme mieluummin tuulilasiin kuin peruutuspeiliin. Tavoitteitamme tulee hyvin esimerkiksi jäsenyytemme AGMA ry:ssä, jonka toiminta on keskittynyt sisällöllisesti kahteen päälinjaan: immateriaalioikeuksien kaupallistamiseen sekä palveluiden ja tuotteiden välittämiseen asiakkaalle. Nämä ovat KOOKille tärkeitä toimialueita.

Kook Management ja sisällöntuotantopalvelut ovat osa agentti -palveluiden runkoa.

Kuinka agentti -palvelu toimii

1. Palvelemme asiakkaitamme luottamuksella. Keskustelemme avoimesti, toimimme suunnitelmallisesti ja välillä pidämme jalat tukevasti ilmassa. Kyllä, katsomme tulevaisuuteen aktiivisesti.

2. Toteutamme maksavalle asiakkaalle ammattimaisen myyntiprosessin luovan alan palveluiden ostamiseksi.

3. Välitämme palveluita, joiden laatu on tarkistettu ja joiden laatua seurataan jatkuvasti.

4. Kantapäät maassa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden uuteen markkinatietoon, palveluiden kehittämiseen ja sitä kautta parempaan katteeseen.

5. Palvelumallimme mahdollistaa suunnitelmallisen toiminnan ja kehittämisen.

6. Olemme innostuneita kansainvälisistä mahdollisuuksista ja verkostoista.

7. Kehitämme päämiestemme toimintaa aktiivisesti.

8. Ideoimme uusia ansaintamalleja ja autamme niiden eteenpäin viemisessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kook Management agentti -pallveut kaikille yrittäjämäisesti toimiville luovien alojen ammattilaisille.

Työkalumme ja markkinointisuunnitelma

Teemme jokaiselle päämiehellemme markkinointisuunnitelman kuinka toimimme. Sovimme seurantatavan, mittarit, toimenpiteet (myynti, markkinointi, viestintä, laskutus, jne… ) sekä muut toimintamallit.Teemme myös vuosikellon jota noudatamme yhteistyössä päämiehemme kanssa.

Käytämme palveluissamme mm. alla olevia työkaluja.
– sosiaalisen median seurantatyökalu
– kuvapankin keskitettyyn promo- ja brändikuvien jakeluun
– videoneuvottelutyökalu tiimin ja yhteistyötapaamisiin
– sähköpostityökalu; jakelulista ja automaatio
– asiakastyytyväisyyden seuranta
– markkina- / asiakaskyselymahdollisuus
– ja monia muita digitaalisen markkinoinnin työkalua sisällöntuotannosta levitykseen

Luovien alojen ammattilaisten sparraus, agentti ja välitystoimintaa - Kook Management

Agentti ja yksinoikeus:

Joillakin toimialoilla uskomme yksinoikeuteen edustaa päämiestämme sopimuksessa määritetyn määräajan, toimialueen, toimialan tai myyntitavoitteen mukaisesti. Luovilla aloilla yksinoikeus ansaitaan tekemisen kautta. Joskus on tehokkaampaa, että luovien alojen toimijalla on useita agenttitoimijoita kentällä. Kun yhteistyö toimii hyvin, molemmin puolinen luottamus on syntynyt ja yhteiset tavoitteet ja arvot ovat olemassa, kannattaa harkita, miksi käyttäisi useita agentteja (joiden hallinnointi vie myös aikaa) vai keskittää voimavarat yhteen.

KOOK Management tekee yhteistyötä monien agenttien kanssa ja pystyy hallinnoimaan agentti -verkostoa päämiehen puolesta. Lähtökohtaisesti KOOK Managementin agenttisopimus ei sisällä yksinoikeutta. Haluamme kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Yritystilaisuus ja ammattiesiintyjät musiikki-improvisaatio tyhmä Laulusaari

KOOK Agents -palkkiomme:

Kun myymme, ansaitsemme. Palkkiomme vaihtelee asiakkaamme tilanteen, tavoitteiden ja osaamisen mukaan. Palkkiomme koostuu kuukausiveloituksesta, projektiveloituksista sekä myyntiprovisiosta.

Lisensointi ja agentti:

Tarjoamme myös lisensiointipalveluita yrityksille ja luovien alojen kasvuhaluisille toimijoille. Haluamme mm. lisätä taiteilijoiden töiden elinkaarta ja jättää teokset elämään yrityksiin sekä yhteisöömme. Lisensoinnin avulla luovan työn elinkaari ja vaikuttavuus kasvavat uusiin sovelluksiin, medioihin tai käyttökohteisiin.

Oletko kasvuhaluinen toimija? Ota yhteyttä! Keskustellaan tilanteestasi, tarpeistasi, tavoitteistasi ja missä tarvitset palveluitamme. Mitä haluat tehdä itse ja kuinka vapautat aikaasi eniten omaan työhösi? Teemme tarjouksemme keskustelumme pohjalta. Me kuuntelemme. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu palveuihimme yrityksille. Hyödynnämme palveluissamme edustamiamme kotimaisia ja kansainvälisesti toimivia mm. luovien alojen ammattilaisia.

Tutustu myös PM-lehden artikkeliin ” Lainalle tarjotaan: Brändi ” jonka kirjoitti Miika Peltola. Artikkelissa kerrotaan lyhyesti lisensoinnista ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa. Toinen hyvä artikkeli löytyy IPR University Center artikkeleista, jossa käsitellään lisensointia kansainvälistymisen työkaluna.

Turku Business Region -järjesti Turun Logomossa tapahtuman ” Luovaa IPR-bisnestä” jossa KOOK oli myös mukana. Tapahtuman yhteenveto lisensoinnista, lisenssiagenteista, päämiehistä ja liiketoiminnan mahdollisuuksista löytyy SlideShare:sta.

#sparraus #myynninkehitys #vaikuttavuus #agentti